HRNIEC NA RYŽU ORIGINÁL

RYŽOVÝ  HRNIEC

     V dnešnej dobe na Slovensku, keď si mladí ľudia založia rodinu, zvyčajne ako prvú vec si kúpia chladničku.  V  Ázii   mladomanželský  pár   si  v  prvom  rade  kúpi  automatický  ryžový hrniec.  Takýto  hrniec  ( konkrétne tento druh )  majú  v  každej domácnosti.

     Obsluha ryžového hrnca je veľmi jednoduchá :

  Tri kroky a uvarená ryža je dokonalá.  Žiadny Ázijský kuchár neuvarí ryžu lepšie, ako tento druh hrnca.

    1. Dajte umytú ryžu a vodu do nádoby podľa odmerky alebo dajte asi 1 cm vody nad ryžu.

    2. Zatvorte vrchnák na hrnci.

    3. Zatlačte gombík  „VAR“

  Viac už sa nestaráte. Po  ukončení  programu, hrniec  sa  sám automaticky prepne na udržiavaciu teplotu.  Počkajte asi 15 minút a môžete servírovať. Pred podaním ryže na tanier , paličkami zľahka premiešajte ryžu,aby bola vzdušná.

 

 

POPIS :
 
1. Automatický systém varenie ryže - "unikátny patent"
 
2. Hrubá izolácia umožní udržať teplotu uvarenej ryže po odpojení od siete až 5 hod.
 
3. Vyberateľná teflonová nádoba - ľahko sa umýva.
 
4. Sitko na varenie zeleniny a prípravu napr. knedlí na pare
 
5. Bonus :  Naberačka na hotovú ryžu.
 
6.  Odmerka na ryžu a vodu.
 
7.  Bonus : Trvanlivé paličky (2 páry) - dajú sa umývať aj v umývačke riadu.
 

 Vyberateľná nádoba :

 

 

S hrcom  aj na dovolenku :

     Všetky príslušenstvá,  okrem  paličiek, sa dajú vložiť do  hrnca a zavrieť ako celok. Hrniec má rukoväť, ľahko sa prenása.  Ak máte  radi „svoju  ryžu“ môžte ísť aj s ryžovým hrncom na dovolenku., alebo zobrať na chatu.

 

                     

 

 

 

www.jasminovaryza.sk